ASC Focitábor - sok játék, kiváló idő, jó társaság

Elérkezett a nyári szünet és ezzel együtt az ASC focitábor. A cél nem lehetett más idén sem mint az elégedett gyerekek látványa.

Az első nap mindenki ASC mezbe bújt hiszen ez volt az "egyenruha" az egész héten. MInden a szórakozásról szólt, de ne felejtsük, hogy a gyerekek focitáborba érkeztek. A tervek szerint két edzés szerepelt a programban, de ez már ez első napon kevésnek bizonyult....  

A táborban a gyerekekkel korosztályok szerint foglalkoztak edzőink: 

  • U7 - Szabó Martin
  • U9 - Tóth László
  • U11 - Dobos Sándor
  • U13 - Bakos Csongor 

Az edzések és a játék mellett nem maradhatott el EDIT néni szendvicsei a sok gyümölcs, hogy az energiák felfrissüljenek. Nagy élmény volt Fekete János által biztosított párakapu használata ami a nagy melegben óriási segítségünkre volt.  

Szerdán a csapat meglátogatta az Aquacity-t. Rengeteg fürdés, játék, fagyizás és egy nagyon fegyelmezett és vidám gyerekhad. A fegyelmezettségeteket külön köszönjük. Pénteken egy meglepetésben részesültek a gyerekek. Nagy örömünkre a sűrű felkészülési program keretében meglátogattak táborunkat Bedi Bence a ZTE csapatkapitánya. Óriási élmény volt a személyes találkozás. Nagyon érdekes néha meglepő kérdéseket kapott Bence aki jól állta a sarat. A kérdések kimerültek majd jöhetett az autogramm osztás: mezre, cipőre így mindenkinek maradéktalanul teljesült a kívánsága. A találkozó végén pedig nem maradhatott el a közös fénykép sem! Köszönjük Bence! Sok sikert a bajnokságban! 

A tábor szerda és csütörtök estéjét az U13, U14 korosztály egy korábbi program keretein belül Szabolcs Balázs meghívására a Malom Tanyában (Zalacséb) töltötte az edzőkkel együtt. Köszünjük a vendéglátást! 

Péntek délután a tábor zárásakor megegyeztünk, hogy jövőre ugyanitt találkozunk! 

A focitáborról készült képeket ITT találjátok!

A hét zárásaként pedig az U13 és U14 csapat évzárója zajlott. Éremátadással és szülő-gyerek focival fűszerezve. Az ételről a csapat edzője, Sümegi István mesterséf gondoskodott. Különleges és nagyon izletes thai jellegű ételkülönlegességet késztett. 

 

megosztás