Benne volt ebben a meccsben a pontszerzés is

A 36. fordulóban városi rangadó várt csapatunkra a ZTE FC ellen. 

Tarr Andráshida SC-ZTE FC II 2-5 (1-2)
Andráshida, 150 néző, Jv: Gáspár 

Tarr Andráshida SC: Kiss- Pataky, Fábián, Karóczkai (Novák), Dömötörfy,- Szabó, Czafit (Szabó), Nagy-Palócz (Fekete), Temlén, - Bakó (Ábrahám), Szinay. edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Szabó 2, ill: Halmai (2), Szökrönyös, Szántó, Fehér

Az első negyedóra a vendégeké volt, de nem igazán tudták feltörni a védelmünket. Ezt követően bátrabban játszottunk és jöttek a helyzetek is. A 26. percben Bakó került nagy helyzetbe a 11-es pont magasságában, de lövését a vendégek kapusa hárította, majd Szabó ismétlését a védők mentették szögletre. A 35. percben megszerezte a vezetést az ZTE, egy baloldali támadás végén Halmai lőtte ki a bal sarkot. A 38. percben egy védelmi hibát követően megduplázta előnyét a ZTE. Kiss nem tudta a hazaadást időben kirúgni, Fehér közbelépett és a lábáról a hálóba kötött ki a labda. A hajrában sikerült szépítenünk. A 42. percben remek indítást kapott Szabó a büntetőterületen belül elhúzta a kapus mellett és félmagasan a kapuba lőtt (1-2).

Eseménydúsra sikeredett a második félidő is. 51. percben rosszul helyezkedtek védőink, Halmai pedig 12 méterről a védők között, Kiss felett a hálóba ívelt. Két perccel később Szabó húzta meg a jobb szélt, és a vendég védők csak szabálytalanság árán tudták megállítani. A büntetőt, a sértett végezte el és a bal sarokba helyezte a labdát. Többet támadtunk, de a kapu előtt bizonytalanok voltunk. A 70. percben védőink bizonytalankodtak a 16-os magasságában,  Szökrönyös lecsapott a labdára, és a kapusunk felett a hálóba ívelt. Két perccel később körülbelül 22 méterről Szántó vállalkozott lövésre, és labda a jobb alsó sarokban kötött ki. A hajrában próbálkoztunk, de újabb gólt már nem sikerült szereznünk, így maradt az 5-2-es vendég győzelem.

Dobos Sándor: - Olyan mérkőzést játszottunk, melyben vastagon benne volt a pontszerzés lehetősége, de mint oly sokszor, könnyű gólokat engedtünk ellenfelünknek, ami döntőnek bizonyult. 

2022. május 15. Tarr Andráshida SC

megosztás