Bozsik Intézményi Program - óriási létszám, nagy siker

Az Andráshida SC, mint Körzet Központ egyik kiemelt feladata, hogy a labdarúgást a lehető leghamarabb megismertesse a gyerekekkel. Ennek egyik kíváló lehetősége a Bozsik Intézményi Program (BIP) melynek keretein belűl június első napján az Andráshida SC egy nagyszabású rendezvényt szervezett az óvodás korosztálynak. Az egyesületünkhöz tartozó óvodák nagy lelkesedéssel és szervezetten érkeztek a ZTE stadion mögötti pályákra és a gyerekeknél talán az óvónénik még lelkesebbek voltak. A közeli óvodák szervezetten gyalog érkeztek a távolabbiak pedig busszal vagy a település falugondnoki buszaival. 

A Fesztivál keretein belül a gyerekeknek lehetőségük volt a klasszikus kétkapus játékra, különböző játékos, ügyességi feladatok kipróbálására. A feladatokat nagy kedvvel, lelkesedéssel végezték a gyerekek. Ezen a délelőttön nem csak a gyerekek voltak a nyertesek hanem a labdarúgás is. A stadion mögötti terület csak úgy harsogot a gyerekek hangjától. A Fesztivál végén mindenki egy aranyéremmel és az erről szóló oklevéllel valamint az elmaradhatatlan csokival térhetet haza. Reméljük, hogy otthon sokat mesélnek erről a napról. 

A rendező Andráshida SC Körzet Központ nagyon sok köszönettel tartozik a szervezésben, lebonyolításban  résztvevőknek, hogy munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy egy Zalaegerszegen szokatlan nagyszabású és színvonalas programmal örömet tudtunk szerzni több mint 150 fiatal labdarúgó reménységnek. Köszönjűk az óvónéniknek a településeknek, hogy biztosították a gyerekek utazását, buszos Partnerünknek és azoknak a fiatal Andráshida SC játékosoknak akik biztosan jól emlékeznek arra, hogy Ők is ebben a korban kezdték. 

Résztvevő zalaegerszegi ővodák - ahogy mindenki ismeri Őket: Napsugár utcai, Csillagközi, Radnóti, Kosztolányi téri, Kis utcai. 

Települések helyi óvodái: Bak, Csatár, Teskánd, Bagod, Zalacséb, Csonkahegyhát, Becsvölgye

Ahogy a gyerekek örömét láttuk a rendezvény során újra és újra beigazolódik, hogy érdemes és csakis úgy érdemes csinálni, hogy a gyerekek vannak a középpontban! Ez a délelőtt róluk szólt!

Hajrá Hida!

megosztás