Döntetlen hazai pályán - U 19 Regionális Bajnokság

TARR Andráshida SC - DAC Győr 2:2 (1:0)

TARR Andráshida SC: Molnár Máté, Szőke Marcell, Ábrahám Martin, Fábián Barnabás, Fekete Flórián, Peresztegi Milán, Czotter Bálint, Lukács Mátyás, Dömötör Péter, Szőke Bence, Zsuppán Flórián 

Csere: Lukács Mátyás helyett Káldi Bendegúz

Gólszerzők: Ábrahám Martin, Szőke Bence

Edző: Czigola Zsolt

A mezőny egyik legerősebb csapata ellen játszottunk, ellenfelünk még pontot sem vesztett eddig. Megint úgy kezdődött a mérkőzés ahogy az elmúlt két alkalommal. Bátran kezdtünk, helyzeteket dolgoztunk ki, a vendégeknek még lehetőséget sem adtunk. Egy jobb oldali szöglet után lepattanó labdát Ábrahám Martin lőtte a kapuba, ezzel szereztünk vezetést. A második félidő eleje is jól alakult, Szőke Bence lövésével növeltük előnyünket, sőt három hatalmas gólhelyzetet puskáztunk el, amivel simán nyerhettük volna a mérkőzést. Aztán jött az utolsó negyedóra és durva egyéni hibákból elvesztettünk két pontot.

Czigola Zsolt: Sajnos egymás után harmadszor lépünk bele ugyanabba a folyóba. Az utolsó negyedóráig szinte tökéletes játék és jönnek a hibák, veszítjük el a pontokat. Ettől függetlenül dicséret illeti a társaságot, hiszen igyekeznek két fronton is helytállni, becsülettel küzdeni. Büszke vagyok a csapatra! 

KÉPEK a mérkőzésről

 

megosztás