Győzelem az U13-as bajnokságban

TARR Andráshida SC - Csornai SE 4-1 (1-1) 

TARR Andráshida SC: Szabolcs Lóránt, Sabján Ákos Gellért, Pete-Horváth Mátyás, Sipos Tamás, Varga Kristóf, Varga Szabolcs, Molnár Csongor, Csontos Patrik, Peresztegi Zalán, Kemény Attila, Rákosa Arnold, Magyar Nimród, Horváth Ádám, Szabó Tamás

Gólszerzők: Pete-Horváth Mátyás, Varga Kristóf, Kemény Attila, Horváth Ádám

Sümegi István a csapat edzőjének összefoglalója: Fontos mérkőzésre készült az U13-as csapatunk az utolsó fordulóban a Csorna ellen. Szerettünk volna győzelemmel búcsuzni, elsősorban magunk miatt, de szerettük volna megköszönni a szurkolóinknak, szülőknek a bizalmat és támogatást is. Óvatos, tapogatozó játékkal indult a találkozó. Csapatunk a nagy tét miatt nem találta a játék ritmusát. Ellenfelünk az első negyed felénél egy formás akciót követően megszerezte a vezetést. Ez megfogta a csapatot, mert az első negyedben szinte helyzetig sem jutottunk el. A szünetben "fejmosást" kaptak a srácok így egy teljesen más arcát mutatta a csapat a második negyedtől és szebbnél szebb akciókat vezetve hamar jött az egyenlítés majd a vezetést is átvettük. Innen már csak egy csapat volt a pályán! A 4:1-es eredmény fantasztikus eredmény a végig sportszerű és szervezett Csorna csapata ellen. 

A srácok a szezon legjobb játékát produkálták amiért köszönet és dicséret jár mindenkinek. Hatalmasat fejlődtünk a tavasz során amiért minden játékosomnak gratulálok! Köszönöm a szülőknek, hogy végig kitartottak mellettünk és szurkoltak a cspatanak. 

Hajrá HIda! 

 

megosztás