Győzelem az utolsó bajnokin idegenben - U14

BALATONALMÁDI SPORT EGYESÜLET - TARR ANDRÁSHIDA SC U14 1–2 (0–1)

TARR Andráshida SC: SZABOLCS LÓRÁNT - BURKA BENJAMIN DÁNIEL - LUKÁCS PÉTER -  VARGA KRISTÓF – SIPOS TAMÁS -  HORVÁTH ÁDÁM - KEREKI ÁDÁM – PERSZTEGI ZALÁN – PETE-HORVÁTH MÁTYÁS (MOLNÁR CSONGOR) - MOLNÁR IVÓ (SZABÓ TAMÁS) - NAGY DORIAN (KEMÉNY ATTILA)
GÓLSZERZŐK: MOLNÁR IVÓ ’25 és HORVÁTH ÁDÁM ’72

EDZŐ: BAKOS CSONGOR

 

A 2022/2023-as szezon utolsó bajnoki mérkőzését játszotta az U14-es csapat Balatonalmádiban. 


Jó idő és kiváló körülmények fogadták a csapatot, tehát minden adott volt egy jó mérkőzéshez. Mindkét csapaton már a bemelegítésnél lehetett látni az elszántságot és hogy mindent meg fog tenni a győzelemért. A csapatok nagy elánnal vetették bele magukat a mérkőzésbe. Az első húszpercben inkább a mezőnymunka dominált a kapuk nem forogtak nagy veszélyben a gólszerzési lehetőségeket pedig a jó napot kifogó kapusok semlegesítették vagy a védők megoldották az adott szituációkat. Az első nagyobb helyzet a 25. percben adódott, amikor is Nagy Dorián tört be a tizenhatoson belülre és passzolt a jól érkező Molnár Ivóhoz, aki higgadtan értékesítette az előtte adódó lehetőséget és szerezte meg csapatunk vezető gólját! A gól után a hazai csapat nagyobb sebességre kapcsolt és sorra dolgozta ki a helyzeteket, de gólt nem sikerült szerezniük. 
Szünet után rohamok folytatódtak, de a csapat ezen a napon CSAPAT-ként működve semlegesítette a hazai próbálkozásokat, mindig volt egy utolsó pillanatban érkező becsúszószerelés vagy egy blokk ami után kontratámadásokat tudtunk vezetni, de ebben az időszakban a hazai védelem is jól végezte a feladatát. 65 perc elteltével ugyan próbálkozott még a hazai csapat, de már nem olyan nagy elánnal, mint előtte. Többet birtokoltuk a labdát és egy támadás végén Horváth Ádám a 72. percben megszerezte csapatunk második találatát. 
A hátralévő időben mindent elkövetett a hazai csapat, hogy gólt, gólokat szerezzen. A próbálkozásuk a 80. percben ért góllá egy szép hazai találat formájában. A mérkőzés 86. percében a hazaiak egy 20 m-ről elvégezhető szabadrúgáshoz jutott és így a lehetőség is a kezükben volt az egyenlítéshez, de Szabolcs Lóránt bravúrral hárította a remekül eltalált lövést.  

Bakos Csongor: Összeségében megérdemelten szereztük meg a győzelmet az utolsó mérkőzésünkön. Ezúton is köszönöm a srácok hozzáállását az egész szezonhoz, úgy gondolom, hogy sokat fejlődtek az idei évben! 
Külön köszönöm a szülök közreműködését is, hiszen nélkülük nem jutottunk volna el eddig!

Hajrá HIDA!

 

megosztás