Győzelem Győrújfaluban - U15

Győrújfalu SE - TARR Andráshida SC 2-5 (1-3) 

MLSZ Regionális U-15 Alap Északnyugati Csoport Alsóház 5. forduló

TARR ANdráshida SC: Szabolcs Lóránt, Lukács Péter, Horváth Ádám, Burka Benjamin, Molnár Ivó, Perszetegi Zalán, Rudas Barnabás, SZabó Tamás, Kemény Attila, Sipos Tamás, Lambing Mór, Pete-Horváth Mátyás, Sabján Ákos, Kereki Ádám

Gólszerzők: Kereki Ádám, Garai Zsombor (Győújfalu öngól) Molnár Ivó, Kemény Attila, Molnár Ivó

Edző: Bakos Csongor

A mérkőzés első percétől kezdeményezőleg lépett fel a csapat a támadásépítéseink is nagyrészben rendben voltak az utolsó passzok és a befejezésekbe csúszott hiba ezért kellett várni a 25. percig, amikor is egy szép támadás és helyzetfelismerés végén megszereztük a vezetést Kereki Ádám révén! A 27. perceben szöglet után az szerencsétlen felszabadítási kísérlet után öngóllal növeltük előnyünket! 32. percben egy szemre is tetszetős támadás végén az átlövés utáni kipattanóra lecsapó Molnár Ivó növelte háromgólosra előnyünket!

A mérkőzés 40. percében Horváth Ádámot kiállították második sárgával, ami teljesen jogos volt, hiszen megtapsolta a játékvezetőt! Viszont az első sárga lapját senki nem érti hiszen egy szabályos szerelés miatt kapta, amit a játékvezető szabálytalannak ítélt, nyilván tudom az a szabálytalan amit ő annak ítél, de elég sajátos felfogásban vezette a mérkőzést, amit nem is szeretnék véleményezni! A megítélt szabadrúgásból a hazai csapat játékosa egy jól eltalált szabadrúgással megszerezte a szépítő gólt!

A második félidőben tehát emberhátrányban kellett játszanunk, de ez nem látszott a játékunkon, fegyelmezetten a kért utasításokat maximálisan végrehajtva játszottak a játékosok és Kemény Attila, valamint Molnár Ivó révén még kettő gólt szereztünk!

Összegezve a látottakat gratulálok a srácoknak, hiszen egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk, még emberhátrányban sem! Agresszivitásban és játékgyorsaságban van még hova fejlődnünk, de az átmentekben való rendeződés véleményem szerint például jó volt látszik, hogy fejlődik a csapat, ami a maximális edzéslátogatottságnak és a fejlődni akarásnak tudható be, jó szellemiségű csapatott edzhetek! Még egyszer gratulálok!

Szép volt Srácok! 

Hajrá Hida!

 

megosztás