Győzelem Murakeresztúron - Vármegyei I. osztály

Deák-Gizmó Murakeresztúr SE - TARR Andráshida SC 2-4 (0-0) 

Vármegyei I. osztály 15. forduló

TARR Andráshida SC: Paksy Zsombor, Fábián Kristóf, Szabó Barnabás, Kiss Benedek, László Dávid, Lukács Balázs, Pataky Gergő, Fülöp Soma, Németh Richárd, Fábián Barnabás, Penczák Márk

Cserék: Molnár Máté, Szakony Milán, Szőke Marcell, Sipos Krisztián, Zsuppán Flórián, Lipták Barnabás

Gólszerzők: Fülöp Soma (2X) Fábián Barnabás, Fábián Kristóf 

Edző: László Dávid

A 15. fordulóban a felnőtt csapatunk Murakeresztúrra látogatott ahol mindenképpen szerettünk volna visszavágni az őszi döntetlenért. 

László Dávid a csapat edzője értékelte a mérkőzést: 

Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk Murakeresztúron leginkább a pályaviszonyok miatt, de mindenképpen győzelemmel szerettünk volna hazatérni. Az első 20-25 percben be is igazolódott, amitől tartottunk. Egyébként nagyon mérges voltam hiszen folyamatosan olyan hibákat követtünk el, amikre készültünk és talán ezekben a percekben a mentális oldala sem volt meg a sztorinak. Aztán a 30. perctől megjöttünk a mérkőzésbe és onnantól talán inkább a mi akaratunk érvényesült, de az ellenfél kontrái is veszélyesek voltak. A második félidő már teljesen a miénk volt. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki és helyenként a pályaviszonyok ellenére kimondottan jó dolgaink voltak játékban. Gratulálok a csapatnak és minden játékosnak leginkább a második félidei teljesítményhez. Igazi csapatmunkával sikerült fontos három pontot szereznünk egy nehéz mérkőzésen. Amin mindenképpen javítanunk kell az a helyzetkihasználás. Rengeteg lehetőséget alakítunk ki helyenként szemre is tetszetős támadásokból, de a kapu előtt nagyon sokszor rossz döntéseket hozunk. Igyekszünk ezen javítani és jövő héten hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk.

A következő fordulóban hazai pályán fogadjuk a Lenti csapatát! 

Hajrá Hida! 

megosztás