Győzelem Tapolcán - U14 Regionális Bajnokság

Tapolcai IAC VSE - TARR Andráshida SC 0 - 5 (0-3)

MLSZ Regionális U14 Nyugat B csoport 

TARR Andráshida SC: Szabolcs Lóránt, Sipos Tamás, Horváth Ádám, Lukács Péter, Kereki Ádám, Szabó Tamás, Molnár Csongor, Burka Benjamin Dániel, Peresztegi Zalán, Pete-Horváth Mátyás, Sabján Ákos Gellért

Cserék: Csontos Patrik, Tóth Sándor, Molnár Ivó

Gólszerzők: Horváth Ádám (13' és 31') Burka Dániel Benjamin (25' és 72') Sabján Ákos Gellért (78') 

Edző: Bakos Csongor

Vasárnap az U14-es csapatunk egy hét szünet után ismét bajnoki mérkőzést játszott a regionális bajnokságban ezúttal idegenben, Tapolcán. Úgy utaztunk a mérkőzésre, hogy bíztunk benne, hogy a szünet előtti jó szériát folytatni tudjuk. 

Bakos Csongor értékelése a mérkőzésről: Az időjárás is kedvezett a csapatoknak, hiszen gyönyörű őszi időben játszhatták a mérkőzést melynek elejétől az Andráshida akarata érvényesült. Ez a kidolgozott helyzetek számában és mezőnyfölényben is megmutatkozott. A 13. percben Horváth Ádám meg is szerezte csapatunk vezető gólját egy tetszetős támadás végén. A játék hasonló forgatókönyv szerint folytatódott ahogy a gól előtt, helyeztek sokasága maradt ki részünkről, közben pedig a hazai csapat kontrák révén került a kapunk közelébe. Ezeket a védőinknek sikerült megoldania. A 25. percben Burka Benjamin szépségdíjas góllal növelte előnyüket, majd a 31. percben Horváth Ádám megszerezte második gólját és egyben csapatunk harmadik gólját.

Félidőben kettő cserét hajtottunk végre: Molnár Ivó és Csontos Patrik váltotta Peresztegi Zalánt és Szabó Tamást. A második félidőt kissé álmosan kezdtük a három gólos előnyünk tudatában, ami középpályán labdavesztésekben és rossz megoldások sokaságában mutatkozott meg. Ezeket viszont a hazai csapat nem tudott kihasználni így a kapunk nagy veszélyben nem forgott. A második félidei „kómából” a csapat a 65. perc környéként tért magához Innét ismét az első félidei jó játékot láthatta a szép számú közönség. A 72. percben Burka Benjámin megszerezte csapatunk negyedig gólját majd a 78. percben egy szép játék végén pedig csapatkapitányunk Sabján Ákos talált az ellenfél kapujába ezzel végleg lezárva a mérkőzést.

Minden pályára lépő játékosomnak gratulálok a győzelemhez és az eddig elvégzett munkához a tavalyi év után a sok edzésnek és akaratnak kezd beérni a gyümölcse, csak így tovább!!

Szép volt Fiúk! 

Hajrá Hida 

 

 

 

 

megosztás