TARR Andráshida SC - Marosvásárhely

Marosvásárhely csapatával játszottak fiataljaink!

 

TARR Andráshida SC - Marosvásárhely 3:4

TARR Andráshida SC: Boczkó Benedek, Gellén Kevin, Csontos Csongor, Szakony Milán, Szőke Bence, Kovács Martin, Ujj Martin, Benke Félix, Pálfi Jácint, Orbán Máté, Németh Alex, Maléth Gábor, Zsuppán Flórián, Banitz Bence, Nemes Balázs

A nagy meleg miatt a csapatok megegyeztek, hogy a mérkőzés 3 X 30 percig fog tartani. 

Baranyai István összefoglalója a mérkőzésről: 

Első 30 perc: A vendégek ebben a játékrészben megszerezték a vezetést, de számunkra fájóbb volt, hogy ebben a hamarmadban elvesztettük a jobb és a bal oldali hátvédünket - Csontos Csongor és Gellén Kevin személyében akiket a mérkőzés további részében nehezen tudtunk pótolni. Az első harmadba a vendégek vezettek: 0-1. 

Második 30. perc: Szép akciókat vezettünk amelyekből Maléth Gábor és Zsuppán Flórián goljaival a vezetést is átvettük, de ehhez nagy energiákat kellett mozgósítani. A második harmad eredménye: 2-1

Harmadik 30 perc: A vendég csapat mindent egy lapra feltéve támadott és ebből gyorsan kettő gőlt is szerzett megfordítva az eredményt amihez plusz egy gólt még hozzátett. Csapatunk Kovács Martin által szerzett góllal állította be a végeredményt. 3-4. 

A mérkőzés az elejétől a végéig nagy iramú volt, mindkét csapat támadó focit játszott így szép gólok születtek. A döntetlent a helyzetek alapján igazságosabbnak érezném. 

Természetesen a mérkőzés után nem maradhatott el a közös fénykép sem! 

Hajrá Hida! 

megosztás